פרטי ההטבה ותנאי המבצע:
- המוצר הינו "אלטשולר שחם חיסכון פלוס" מספר קופה 1025 (להלן: "קופת הגמל").
- ההטבה בסך 100 ₪ (להלן: "המתנה") תינתן למצטרפים חדשים שהצטרפו לקופת הגמל בחודש יוני 2025 בהתאם להוראות ההסדר התחיקתי, תקנון קופת הגמל ונהלי החברה, ושביצעו הפקדה חד פעמית של לפחות 5,000 ₪ עד לתאריך 30.6.2025 בשעה 23:59 לקופת הגמל (להלן בהתאמה: "עמית זכאי" ו- "תקופת ההטבה").
- יובהר כי המתנה תינתן לעמית זכאי בכפוף לכך שלא יהיה במתן המתנה כדי להביא לחריגה מתקרת ההפקדה השנתית בכלל חשבונותיו של העמית הזכאי בקופות הגמל להשקעה.
- בחינת הזכאות לקבלת המתנה וביצוע ההפקדה של המתנה לחשבון קופת הגמל של עמית זכאי תבוצע על ידי החברה לאחר שיוך ההפקדה בגובה של לפחות 5,000 ש"ח שבוצעה בתקופת ההטבה לחשבון קופת הגמל של העמית הזכאי, ולא יאוחר מ-60 ימים מיום פתיחת הקופה.
- המתנה מוגבלת ל-1,000 המצטרפים הראשונים לקופת הגמל בחודש יוני 2025.
- המתנה הינה אישית והיא תופקד ישירות לחשבון קופת הגמל של עמית זכאי שזכאי לקבל את המתנה בהתאם ובכפוף לתנאים האמורים.
- המתנה תוענק לעמית זכאי פעם אחת בגין קופת גמל אחת בלבד.
- לביצוע הצטרפות לקופת הגמל להשקעה, ניתן להיכנס לאתר בכתובת: